A véletlen adatvesztéstől kezdve a rendszereket destabilizáló vírusokig a nonprofit szervezetek sokkal érzékenyebbek a kiberbiztonsági fenyegetésekre, mint gondolnák. Mindenképpen azonosítsa a rendszerei gyenge pontjait, és fektessen be a képzésbe és az ezeket megerősítő eszközökbe. Minden szervezetnek szüksége van megbízható adatmentésekre, vírusvédelmi szoftverekre, valamint a munkatársak oktatására a támadási kísérletek felismerése és enyhítése terén. Érdemes lehet befektetni egy többfaktoros azonosítási eszközbe vagy vezeték nélküli biztonsági eszközökbe is az irodája számára.

Összegyűjtöttünk néhány nagyszerű eszközt, amelyet a CivilTech-en keresztül kedvezményesen szerezhet be, és amelyek védelmet és képzést kínálnak a nonprofit szervezet zavartalan működéséhez.

NortonLifeLock

A NortonLifeLock hatékony és könnyen használható biztonsági szoftvert kínál, amellyel akár 100 eszközt is megvédhet. Így egész szervezetének védelmet nyújthat a rosszindulatú programok, kémprogramok és egyéb vírusok és biztonsági kockázatok ellen. A Norton 360 Deluxe biztonságos VPN-t, dark webes felügyeletet és 50 GB biztonságos felhőtárhelyet is tartalmaz a biztonsági mentések számára.

A Norton 360 Deluxe a CivilTech-en keresztül adományként érhető el.

Okta

Az Okta egy személyazonosság-kezelési megoldás, amely számos olyan képességet kínál, amely megfelel a csapat igényeinek. Egyszeri bejelentkezési (SSO) és többfaktoros hitelesítési (MFA) eszközeivel a védelem egy rétegét nyújthatja rendszerei számára, és biztosíthatja, hogy az érzékeny információk távol maradjanak a kíváncsi szemektől. Arra is használhatja, hogy egyszerűbbé és könnyebbé tegye az eszközeihez való hozzáférést azáltal, hogy az alkalmazásokat integrálja az Okta-val, és lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy egyetlen biztonságos felületről férjenek hozzá.

A nonprofit szervezetek jogosultak 50 ingyenes licencre az Okta összes Workplace Identity termékéhez, és jelentős kedvezményekre minden további licenc és szolgáltatás esetében. Emellett 50 százalékos kedvezményt kaphatnak a nyilvános képzésekre, és pro bono szakmai szolgáltatásokra is pályázhatnak.

A Microsoft Enterprise Mobility + Security

A Microsoft Enterprise Mobility + Security egy felhőalapú identitás- és biztonsági szolgáltatás, amely segít a szervezet felhasználóinak, eszközeinek és adatainak kezelésében és védelmében. A szolgáltatás a választott előfizetési opciótól függően segíthet az alkalmazásokhoz és eszközökhöz való hozzáférés egyszerűsítésében és biztosításában. Olyan funkciókat használ, mint a Microsoft Intune és a fejlett biztonsági jelentések és riasztási szolgáltatások, amelyekkel azonosíthatja a potenciális fenyegetéseket és a gyanús tevékenységeket, és megvédheti eszközeit.

A Microsoft Enterprise Mobility + Security E3 és E5 licenceit a Microsoft nonprofit portálon érheti el.

Bitdefender

A Bitdefender fokozza a hálózati és nem hálózati eszközök védelmét a hívatlan számítógépes kapcsolatok, vírusok, trójai programok, spamek és egyéb kiberbiztonsági fenyegetések megakadályozásával. Rendkívül testreszabható funkciókat biztosít, beleértve a weboldalak engedélyezési listázásának lehetőségét és a webes védelmi beállítások egyszerű, az Ön igényeihez igazítását. Megoldásai tűzfalat, távoli kezelési képességeket és speciális adathalászat elleni védelmet, valamint mentési módot tartalmaznak olyan fenyegetés esetén, amely nem távolítható el egyszerűen. A szerverek védelmét kereső szervezeteknek érdemes megfontolniuk a Bitdefender GravityZone Business Security megoldását.

A Bitdefender többféle licencelési lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik akár 50 eszköz védelmét is.

Cisco Meraki

A Cisco Meraki felhőből kezelt vezeték nélküli biztonsági eszközöket kínál, amelyek kis- és középvállalkozások, nonprofit szervezetek számára biztosítanak csatlakozási lehetőséget, tűzfalat, VPN-t és egyéb szolgáltatásokat. A biztonsági intézkedések alkalmazhatók a szervezet eszközeire, valamint az alkalmazottak saját eszközeire is a "hozd magaddal az eszközeidet" (BYOD) házirend révén. Ez lehetővé teszi egy vezeték nélküli hálózat létrehozását vagy bővítését, amely VPN-en keresztül támogatja az irodán belüli és a távoli munkatársakat is. Az egyes felhasználók számára különböző biztonsági házirendeket is beállíthat, ami segít a belső információs hierarchiák érvényesítésében és a véletlen adatvesztés kockázatának csökkentésében.

Veritas

A Veritas a biztonsági szoftverek egy következő lépcsőjét jelenti. Akkor segít, ha már megtörtént a baj, és az adatok és szerverek helyreállítása szükséges. A Veritas megoldásai segítenek a nonprofit szervezeteknek a rendszeres biztonsági mentésekkel és helyreállítással, hogy megvédjék a szervezetet egy adatvesztéses katasztrófa ellen.

Csak 2022 november 30-ig! 50% kedvezmény a TechSoup Courses Cybersecurity online képzésére!

Az angol nyelvű online tanfolyam elvégzése után képes lesz meghatározni azt az öt lépést, amellyel megvédheti magát és az Ön által szolgált embereket. Emellett gyakorlati megközelítéseket is megtanulhat, amelyekkel biztonságosabbá teheti szervezetét.

Használja a SECURITY2022 kupont, és féláron regisztrálhat a képzésre. A TechSoup Courses felületén további képzéseket is találhat.

Tovább a Cybersecurity képzésre!