Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk pár angol nyelven elérhető kurzust, amelyeket jó szívvel ajánlunk a magyar anyanyelvű, de angolul is értő civil közönség figyelmébe:

#OpSec Webinár a szervezetek online biztonságáról: https://en.hive-mind.community/blog/71,hive-mind-resources-radically-open-security-opsec-webinar-practical-tools-to-stay-safe-amp-resilient-online

Ez az egyórás előadás a civil szervezetek és a civil társadalom aktivistái számára a biztonságos működésről szól. Beszél biztonsági incidensekről és azok lehetséges következményeiről. Az előadók konkrét ellenintézkedéseket, eszközöket és legjobb gyakorlatokat is bemutatnak a szervezetek vagy magánszemélyek számára, hogy miképp tudnak biztonságosabbá válni a kibertérben. Ez az előadás egyszerre informatív és szórakoztató, az előadók több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a civil szervezetek képzésében.

Canva Webinár: https://en.hive-mind.community/blog/121,how-to-create-eye-catching-graphics-with-canva

Ez a tízrészes videósorozat megtanítja, hogy miképp tudsz a tartalmaidhoz szemet gyönyörködtető grafikákat készíteni a CANVA program segítségével. A CANVA az egy online tervező és publikáló eszköz, amely alapváltozatban mindenki számára ingyenesen, nonprofit szervezetek számára pedig a pro változatban szintén ingyenesen elérhető. Ebben a sorozatban mindenki számára van valami érdekes és hasznos: a kezdőknek, akik még sosem használták a Canvát, és a profiknak, akik készen állnak a haladóbb lehetőségekre. A videósorozatot a TechSoup Europe készítette, a TechSoup magyar partnere a https://www.civiltech.hu/ program.

...

Amennyiben kíváncsi vagy a cikk folytatására, azt ide kattintva tudod végigolvasni a Hive Mind oldalán.